• Binnen 10 dagen je nieuwe glazen in je bril
  • Betaalbare glazen voor in je eigen montuur
  • Hoogste kwaliteit brilglazen
  • Geschikt voor elk montuur
  • Betaal achteraf (met AfterPay)
Keurmerk LogoKeurmerk Logo
Nu bestellen

Over ons

Over ons

Scherp zien voor een scherpe prijs! Snel, goedkoop en betrouwbaar? Dan heb je het over ons!
Op basis van jarenlange ervaring in de optiek, kwamen wij erachter dat mensen tegenwoordig steeds vaker geen behoefte hebben aan een gehele nieuwe bril. Tegenwoordig willen we alleen nieuwe glazen voor in ons bestaand montuur. Echter vormen de glazen nou juist het onderdeel dat de bril vaak zo prijzig maakt. Dat kan anders vinden wij. 

Bij de Brillenfabriek vinden wij dat het aanschaffen van nieuwe brillenglazen niet alleen heel betaalbaar, maar vooral ook heel eenvoudig moet zijn. Ben jij gehecht aan je bestaande montuur, ben je ergens een bijzondere bril tegen het lijf gelopen maar zijn de glazen nog niet afgestemd op jouw ogen? Of heb jij een zonnebril die je ook graag wil voorzien van glazen op sterkte? Dan helpen wij je met het grootste gemak en plezier. Klik hier voor enkelvoudige glazen. Klik hier voor multifocale glazen en klik hier voor zonnebrilglazen. 

Wij voorzien ieder montuur van brillenglazen op maat, voor een uiterste betaalbare prijs. En het allermooiste is dat jij hier helemaal niets voor hoeft te weten of doen, behalve het opsturen van je montuur en je brilrecept. Heb je het over snel, goedkoop en betrouwbaar? Dan heb je het over ons!

Wij staan voor glazen van topkwaliteit en daarbij niet alleen goede, maar vooral ook snelle service. Zo beloven wij dat jij je nieuwe bril al binnen 10 dagen na bestelling in huis hebt. Voor veel mensen is de bril een kostbaar bezit, en daarom snappen wij dat jij zeker wilt zijn dat hij bij ons in goede handen is. Dus woon je in de buurt? Dan vinden we het natuurlijk ook heel gezellig als je eens bij ons binnenloopt om te kijken hoe wij te werk gaan. De koffie staat klaar!  

 

De Brillenfabriek
Adres: Rijksstraatweg 105
Postcode: 9752 BA
Plaats: Haren
KVK: 72698756
IBAN: NL66ABNA0473842238


Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: 10:00 – 17:00
woensdag: 10:00 – 17:0
donderdag: 10:00 – 17:00
vrijdag: 10:00 – 17:00
zaterdag: alleen op afspraak

*Wij zijn gesloten van 14 augustus tot 29 augustus.

Nog geen bril op sterkte?

Boek hier een gratis oogmeting

Veelgestelde vragen

Hier vind je een overzicht

Bezoekadres

Rijksstraatweg 105, 9752 BA Haren, 0657494966

Heb je een vraag? Wij beantwoorden deze met plezier.
Gebruik het onderstaande formulier om je vraag aan ons te stellen.

Neem contact met ons op